Varm lidt olie op på en pande og sauter løg til de bliver bløde og gennemsigtige.
Tilsæt kød og lad det stege med, til det tager farver, derefter tilsættes gulerødder og det hele steger i nogle minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt champignon og peberfrugt og lad det stege med i nogle minutter, til de tager farve. Smag til.
Kom det hele i et smurt, ovnfast fad.
Fordel kartoffelskiverne ovenpå, krydr godt med salt og friskkværnet peber.
Hæld mornay sauce over og sæt dit kartoffelfad i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 35 minutter, måske fem minutter mere. Klik her og brug det smarte minutur med indstillet tilberedningstid på retten.
Næringsindhold
Kartoffelfad med hakket kød og grøntsager
Mængde pr. portion
Kalorier
723
% Daglig værdi*
Fedt
45
g
69
%
Mættet fedt
21
g
131
%
Transfedt
2
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
16
g
Kolesterol
156
mg
52
%
Natrium
1153
mg
50
%
Kalium
1637
mg
47
%
Kulhydrater
44
g
15
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
15
g
17
%
Protein
37
g
74
%
Vitamin A
7991
IU
160
%
Vitamin C
84
mg
102
%
Calcium
252
mg
25
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.