Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Grøn pesto med basilikum
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dip og dressing
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
10
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
2
håndfulde
basilikum
måske lidt mere
▢
1
håndfuld
persille
▢
1
fed
hvidløg
▢
50
g
pinjekerner
▢
100
g
parmesan
▢
1
dl
olivenolie
måske lidt mere
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne til din pesto - undtagen olie - i en blender/foodprocessor, og kør til det er findelt.
Tilsæt olivenolie i en tynd stråle lidt efter lidt, mens blenderen køre ved lav hastighed.
Kør indtil din basilikumspesto har en konsistens som tyk puré. Kom om nødvendigt lidt mere olie i.
Smag pestoen til med salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Grøn pesto med basilikum
Mængde pr. portion
Kalorier
405
% Daglig værdi*
Fedt
40
g
62
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
11
g
Enkelumættet fedt
20
g
Kolesterol
17
mg
6
%
Natrium
401
mg
17
%
Kalium
109
mg
3
%
Kulhydrater
3
g
1
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
1
g
1
%
Protein
11
g
22
%
Vitamin A
336
IU
7
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
303
mg
30
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]