Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Italienske kødboller med pastasalat
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
300
g
hakket kalv og flæsk
▢
1
citron
revet skal af ½ økologisk citron
▢
2
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
1
skalotteløg
finthakket
▢
1
tsk.
rosmarin
finthakket
▢
2
spsk.
persille
▢
2
spsk.
hvedemel
▢
salt og friskkværnet peber
Pastasalat
▢
175
g
pasta
gerne fuldkornspasta
▢
1
stor
tomat
skåret i tern
▢
1
dl.
ærter
frosne
▢
2
gulerødder
skåret i strimler
▢
50
g
feta
i tern
▢
10
oliven
sorte
▢
4
spsk.
basilikumpesto
køb en færdig eller lav den selv
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rør en fars af de forskellige ingredienser og lad den gerne hvile i ½ time i køleskab.
Kog pasta til pastasalaten i rigeligt, godt saltet vand, til de er al dente. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe af.
Bland pastaen med pesto.
Skær gulerødderne i strimler med en kartoffelskræller.
Overhæld de frosne ærter med kogende vand, lad dem dryppe godt af, kom dem ned til pastaen.
Tilsæt resten af ingredienserne og vend det godt rundt. Form kødboller af farsen med en spiseske.
Kom melet på en stykke stanniol og tril de italienske kødboller i det.
Steg dem på panden i lidt olie, i ca. 10 minutter, vend dem under stegning.
Næringsindhold
Italienske kødboller med pastasalat
Mængde pr. portion
Kalorier
1068
% Daglig værdi*
Fedt
53
g
82
%
Mættet fedt
18
g
113
%
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
18
g
Kolesterol
133
mg
44
%
Natrium
3347
mg
146
%
Kalium
1276
mg
36
%
Kulhydrater
99
g
33
%
Kostfibre
12
g
50
%
Sukker
13
g
14
%
Protein
48
g
96
%
Vitamin A
12525
IU
251
%
Vitamin C
55
mg
67
%
Calcium
304
mg
30
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]