Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Lækre pandebrød
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Brød
Køkken:
Asiatisk
Samlet tid:
1
time
t
15
minutter
min
Servings:
8
stk.
Ingredienser
▢
1
dl
vand
lunken
▢
1
dl
yoghurt
naturel
▢
25
g
gær
▢
2
spsk.
olie
▢
1
spsk.
honning
▢
1
tsk.
salt
▢
480
g
hvedemel
måske lidt mere
▢
3
spsk.
olivenolie
til pensling
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bland vand og yoghurt i en skål, smuldr gæren i og rør det ud.
Tilsæt olie, honning og salt - rør godt rundt.
Kom hvedemel i lidt efter lidt og rør godt, til der fåes en jævn og samlet dej.
Drys lidt mel på bordet og ælt dejen godt.
Læg i en skål, læg et viskestykke over og stil til hævning i 1 time. Du kan evt.
klikke her og bruge det nemme minutur med korrekt indstillet tid
.
Tryk dejen flad, del dejen i 8 stykker. Eller hvor mange pandebrød du nu ønsker at bage på panden.
Rul hvert stykke med en kagerulle til en cirkel på ca. 3 millimeters tykkelse.
Pensl brød ganske lidt med olie på den ene side, læg det på en godt varm stegepande (slip-let) og bag ca. 1 minut på hver side.
Når dit pandebrød vendes, pensles det på den anden side (kun ganske lidt).
Næringsindhold
Lækre pandebrød
Mængde pr. portion
Kalorier
315
% Daglig værdi*
Fedt
10
g
15
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.04
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
2
mg
1
%
Natrium
299
mg
13
%
Kalium
104
mg
3
%
Kulhydrater
49
g
16
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
3
g
3
%
Protein
7
g
14
%
Vitamin A
12
IU
0
%
Vitamin C
0.1
mg
0
%
Calcium
25
mg
3
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]