kartoflersmå, kogte og afkølede og skåret i skiver
radiserskåret i tern
1avocadoi tern
limesaft
1rød peberfrugti små tern
½galia meloni tern
friskkværnet peber
Rygeost dressing
1bægerrygeostlille
creme friachesamme mængde som rygeost
1limesaft af ½ lime
1bdt.purløgfintsnittet
salt og friskkværnet peber
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Forårssalat
Bring vand i kog, tilsæt lidt salat og derefter asparges. Giv dem 1½ minut, hæld i en sigte og skyl dem med KOLDT vand. Lad dem dryppe godt af og dup dem så tørre. Skær dem i mindre stykker.
Halver avocado og snit tern ned i kødet. Tag en teske og grav kødet ud, som nu er i tern, dryp straks med limesaft.
Læg grøntsagerne lagvis i et fad og kværn lidt peber ud over din forårssalat.
Rygeost dressing
Rør rygeost og det hele sammen og smag til. Rygeost dressing kan bruges til mange ting: friskkogte kartofler, kartoffelsalat, som kold sauce, som dip osv.