Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Gastrik
[the_ad id="1609"]
5
fra
5
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Sovs
Køkken:
Fransk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
250
cl.
Ingredienser
▢
2,5
dl.
æblecidereddike
▢
125
g
sukker
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Lav din gastrik i en mindre gryde. Varmen på kogepladen må gerne være 7 på em skala fra 1-9.
Tilsæt sukker og lad det smelte til en brun karmel, men uden at sukkeret brænder på.
Kom æblecidereddike i gryden, og skru en anelse ned for varmen.
Rotér gryden lidt rundt, så sukkeret opløses i eddiken, og du behøver ikke røre i din gastrik.
Lad gastrikken koge ind til en konsistens som en tynd sirup, og det tager typisk ca. 8-10 minutter. Klik
her og sæt minutur til 8 minutter
.
Lad gastrikken køle af i en skål, inden den hældes i en skoldet flaske med prop.
Næringsindhold
Gastrik
Mængde pr. portion
Kalorier
214
% Daglig værdi*
Fedt
0.2
g
0
%
Natrium
6
mg
0
%
Kalium
74
mg
2
%
Kulhydrater
51
g
17
%
Sukker
50
g
56
%
Calcium
8
mg
1
%
Jern
0.2
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Video
[the_ad id="1611"]