Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Salat med kartofler og soltørrede tomater
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Salat
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
650
g
kartofler
skåret i grove tern
▢
3
spsk.
olivenolie
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
tsk.
timian
▢
200
g
feta
i tern
▢
150
g
oliven
sorte oliven uden sten, hakket
▢
8
soltørrede tomater
hakket (efter smag)
▢
1
citron
revet skal af 1 citron
▢
30
g
pinjekerner
ristede
▢
1
bdt.
forårsløg
i skiver
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
De meget grove kartoffeltern kommes i et ovnfast fad og blandes med lidt olivenolie, salt, friskkværnet peber og timian.
Sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 40 minutter, til de er gyldne og sprøde. Så er de perfekte til en salat med kartofler og soltørrede tomater.
Lav en blanding af forårsløg i skiver, hakkede soltørrede tomater, hakket oliven feta, revet citronskal og lidt olivenolie.
Når kartoflerne er færdige, blandes de med den forberedte blanding og serveres straks.
Næringsindhold
Salat med kartofler og soltørrede tomater
Mængde pr. portion
Kalorier
473
% Daglig værdi*
Fedt
32
g
49
%
Mættet fedt
9
g
56
%
Transfedt
0.04
g
Flerumættet fedt
6
g
Enkelumættet fedt
15
g
Kolesterol
45
mg
15
%
Natrium
1752
mg
76
%
Kalium
933
mg
27
%
Kulhydrater
37
g
12
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
13
g
26
%
Vitamin A
495
IU
10
%
Vitamin C
40
mg
48
%
Calcium
303
mg
30
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]