Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Syltede rødløg - sådan sylter du løg
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
150
g
vand
▢
150
g
eddike
▢
150
g
sukker
▢
15
peberkorn
▢
1
kvist
rosmarin
▢
4
mellemstore
rødløg
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom vand i en lille gryde sammen med eddike og sukker. Du kan bruge en alm. lagereddike til syltede rødløg.
Varm lagen op mens du rører sukkeret ud, så det er helt opløst. Tag eddikelagen af kogepladen, og lad det køle lidt ned.
Rødløg pilles, halveres og skæres i tynde skiver.
Kom rødløg i passende glas sammen med rosmarin og peberkorn, og hæld eddikelagen over.
Lad de syltede rødløg trække i mindst tre timer, men gerne et par dage,
Næringsindhold
Syltede rødløg - sådan sylter du løg
Mængde pr. portion
Kalorier
196
% Daglig værdi*
Fedt
0.2
g
0
%
Mættet fedt
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
0.02
g
Enkelumættet fedt
0.02
g
Natrium
7
mg
0
%
Kalium
167
mg
5
%
Kulhydrater
48
g
16
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
42
g
47
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
5
IU
0
%
Vitamin C
8
mg
10
%
Calcium
31
mg
3
%
Jern
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]