Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Svinemørbrad med estragon- og flødesauce
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
svinemørbrad
afpudset
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
spsk.
smør
og lidt olivenolie til stegning
Sauce
▢
3
dl
fløde
▢
3
tsk.
estragon
tørret, efter smag,
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Varm smør og olie op i en gryde og brun mørbraden på alle sider, krydr med salt og friskkværnet peber.
Skru ned for varmen, læg låget på og lad dem simre færdig i ca. 10-15 minutter.
Tag den op og pak den ind i stanniol, lad den hvile, mens estragonsaucen laves.
Hæld piskefløde ned til stegeskyen, sammen med estragon.
Lad det koge ind til det bliver cremet og tykner, smag til.
Skær svinemørbrad ud i tynde skiver, som anrettes på en tallerken.
Hæld lidt sauce over og server resten til din svinemørbrad med estragon- og flødesauce.
Næringsindhold
Svinemørbrad med estragon- og flødesauce
Mængde pr. portion
Kalorier
420
% Daglig værdi*
Fedt
33
g
51
%
Mættet fedt
20
g
125
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
9
g
Kolesterol
174
mg
58
%
Natrium
691
mg
30
%
Kalium
598
mg
17
%
Kulhydrater
3
g
1
%
Kostfibre
0.1
g
0
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
29
g
58
%
Vitamin A
1221
IU
24
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
66
mg
7
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]