Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hjemmelavet rabarberkompot i ovn
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dessert
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
500
g
rabarber
rengjorte, skåret i ca. 2 cm. lange stykker
▢
100
g
rørsukker
eller alm. sukker
▢
1
vaniljestang
du skal skrabe kornene ud
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom rabarber i et ovnfast.
Bland sukker og vaniljekorn rigtig godt sammen, så kornene er godt fordelt.
Hæld det over de udskårne rabarber og vendt godt rundt.
Sæt i en 200 grader varm ovn (ikke varmluft) i 20-25 minutter, rør i det et par gange undervejs.
Lad din rabarberkompot køle af, inden den bruges.
Næringsindhold
Hjemmelavet rabarberkompot i ovn
Mængde pr. portion
Kalorier
125
% Daglig værdi*
Fedt
0.3
g
0
%
Mættet fedt
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
0.1
g
Enkelumættet fedt
0.05
g
Natrium
5
mg
0
%
Kalium
362
mg
10
%
Kulhydrater
31
g
10
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
26
g
29
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
128
IU
3
%
Vitamin C
10
mg
12
%
Calcium
108
mg
11
%
Jern
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]