Forbered grillen til inddirekte varme og vent til kullene er rigtig gode. Eller grill andebryst fileterne på en gasgrill, men altså ved inddirekte varme.
Kom ahornsirup og mango chutney i en gryde og varm op ved lav varme. Tag af varmen.
Krydr andebrystfileterne og læg dem med skindsiden nedad - over inddirekte varme - lad dem stege i ca. 15 minutter.
Vend kødet og steg i yderligere 10-15 minutter, alt efter hvordan kødet ønskes.
I de sidste ca. 5 minutter pensles kødet med mango chutney-blandingen, vendes og pensles på den anden side.
Gør det nogle gange, hold øje med at det ikke branker. Så smager grillet and altså bedst.
Tag de grillede andebryst fileter varmen og lad det trække i 10 minutter, inden kødet skæres i skiver.
Næringsindhold
Grillet and med ahornsirup og mango chutney
Mængde pr. portion
Kalorier
333
% Daglig værdi*
Fedt
10
g
15
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
3
g
Kolesterol
174
mg
58
%
Natrium
1296
mg
56
%
Kalium
636
mg
18
%
Kulhydrater
14
g
5
%
Kostfibre
0.1
g
0
%
Sukker
11
g
12
%
Protein
45
g
90
%
Vitamin A
120
IU
2
%
Vitamin C
15
mg
18
%
Calcium
20
mg
2
%
Jern
10
mg
56
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.