Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Sommersalat
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Salat
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
2
håndfulde
spinat
godt skyllet og slynget tør
▢
3
skiver
halloumi
ost
▢
3
skiver
serrano
skinke
▢
2
ferskner
skåret i mindre stykker - eller 3 flade ferskner (donut ferskner)
▢
1
forårsløg
fintsnittet
Dressing
▢
3
spsk.
olivenolie
▢
1
spsk.
balsamico
▢
1
tsk.
ahornsirup
▢
flagesalt
og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom lidt olie på en pande og steg halloumi-osten til den bliver gylden. Tag den af og bræk den i mindre stykker.
Læg serranoskinke på panden og steg til skinken bliver sprød. Læg på køkkenrulle, så det kan dryppe af, smuldr i mindre stykker.
Kom salaten i en skål eller et lavt fad. Fordel ferskenstykker ovenpå og derefter forårsløg.
Så kommes osten på og tilsidst den sprøde skinke, brækket i mindre stykker.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og dryp den over lige inden din sommersalat serveres, eller server dressingen til.
Næringsindhold
Sommersalat
Mængde pr. portion
Kalorier
416
% Daglig værdi*
Fedt
36
g
55
%
Mættet fedt
10
g
63
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
6
g
Enkelumættet fedt
16
g
Kolesterol
11
mg
4
%
Natrium
1622
mg
71
%
Kalium
220
mg
6
%
Kulhydrater
6
g
2
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
19
g
38
%
Vitamin A
2941
IU
59
%
Vitamin C
11
mg
13
%
Calcium
545
mg
55
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]