Gnid koteletter godt ind i rub'en over det hele og lad dem stå i ½ times tid på køkkenbordet for at få stuetemperatur og for at trække lidt smag, inden de skal på grillen.
Når din grill er helt klar, kommes koteletterne på og får ca. 3 minutter på hver side - alt efter tykkelse.
Tag dem af, dæk dem til med stanniol og lad dem stå og trække i 10-15 minutter. Det gør dine grillede koteletter saftige og helt perfekte, og med masse af smag.
Næringsindhold
Grillede koteletter med lækker krydderiblanding
Mængde pr. portion
Kalorier
348
% Daglig værdi*
Fedt
15
g
23
%
Mættet fedt
5
g
31
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
134
mg
45
%
Natrium
99
mg
4
%
Kalium
832
mg
24
%
Kulhydrater
8
g
3
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
0.4
g
0
%
Protein
44
g
88
%
Vitamin A
337
IU
7
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
139
mg
14
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.