50gmadagascarpebergrønne, syltede peberkorn - købes i en lille dåse i supermarkeder
Lidtsovsekulør
Lidtmajsstivelsetil jævning
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bagekartofler kan med eller uden skræl, det er op til dig. Skær dem i ½ cm. tykke skiver. Dup dem godt tørre og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl dem på begge sider med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber.
Sæt kartoffelskiverne i en 210 grader varm ovn i 20 - 25 minutter.
Skær squash i 1 cm. tykke skiver, pensl med olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber og læg dem på sammen med kartoflerne i de sidste 10 minutter.
Varm olivenolie og smør på en pande, til smørret er brust af.
Krydr kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber. Brun dem først af, til de får farve på hver side, skru ned til middelvarme og steg videre i ca. 10 minutter, til de er gennemstegte. Tag dem af varmen og hold dem varme under stanniol.
Hæld bouillon på panden og skrab evt. stegerester op fra bunden af panden.
Kom afdryppede madagascarpeber og creme fraiche ved, pisk igennem og lad det koge igennem. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Kom evt. lidt kulør i og saucen kan også jævnes lidt, hvis det ønskes.
Læg kyllingebrystfileterne tilbage i saucen og hæld lidt af saucen over dem. Nu er du klar til at servere kyllingebryst i pebersovs.
Næringsindhold
Kyllingebryst i pebersovs
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.