Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Pasta med svampe
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
300
g
macaroni
▢
3
skalotteløg
finthakket, eller et almindelig løg
▢
3
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
150
g
bacon
skåret i tern
▢
1
bakke
champignon
i skiver
▢
1
bdt.
asparges
det nederste knækket af og resten skåret i mindre stykker
▢
8
tomater
San Marzano, skåret i kvarte
▢
1
citron
fintrevet citronskal af 1 økologisk citron
▢
citronsaft
saft af ½ citron
▢
1
tsk.
oregano
gerne frisk
▢
3
dl
fløde
▢
salt og friskkværnet peber
▢
parmesan
frisk, kan udelades
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Pasta med svampe: Steg bacontern til de bliver sprøde, lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Behold baconfedtet på panden og brug det til at stege i, hvis der ikke er ret meget, så tilsæt lidt olivenolie.
Sauter løget til det bliver blødt og tilsæt svampene, krydr med salt og friskkværnet peber og lad det stege i et par minutter under omrøring.
Tilsæt hvidløg og asparges og lad det stege med i et minuts tid.
Hæld fløde ved sammen med citronskal, citronsaft, tomater og oregano.
Bland det hele godt sammen og krydr igen med lidt salt og friskkværnet peber. Lad det koge op og lad fløden koge lidt ind, så det tykner lidt.
Smag til og drys med det sprøde bacon.
Næringsindhold
Pasta med svampe
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]