Tag lidt af blomkålen fra og del det i bitte små buketter, resten deles i grove stykker - gør det sammen med broccolien.
Ca. ¼ af hver peberfrugt tages fra og og skæres i små tern, resten skæres i grove tern.
Løg og hvidløg hakkes fint. Kom noget olivenolie i en rimelig stor gryde - gerne med stor bund og svits løg, hvidløg og de 3 spsk. karry.
Svits dem til de bliver gyldne og afgiver duft - rør i det hele tiden, så løgene ikke bliver brændte. Drys med salt, det gør, at de ikke brænder på så let.
Kom de snittede grøntsager i og svits dem, rør hele tiden.
Tilsæt bouillon, så det dækker ca. ¾ op ad grønsagerne, krydr med salt og friskkværnet peber.
Lad det koge op og tilsæt så kokosmælk (husk at ryste dåsen godt) og grøn karrypasta, der giver din karrysuppe den helt rigtige og spicy smag.
Skru ned og lad suppen simre, til blomkålen er mør.
Blend det til en glat karrysuppe, og smag suppen til.
Næringsindhold
Spicy karrysuppe
Mængde pr. portion
Kalorier
120
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.