Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Wokret med kylling
[the_ad id="1609"]
5
fra
5
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Wok
Køkken:
Asiatisk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
Wok med kylling
▢
3
kyllingebrystfileter
skåret i strimler
▢
1
rød peberfrugt
skåret i strimler
▢
1
rødløg
skåret i smalle både
▢
1
chili
frisk rød chili, udkernet og skåret i strimler
▢
1
bdt.
forårsløg
skåret i 3 cm. skrå stykker
▢
½
broccoli
delt i små buketter
▢
3
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
salt og friskkværnet peber
▢
cashewnødder
Woksauce
▢
1
spsk.
ingefær
rives fint
▢
4
spsk.
soja
▢
3
spsk.
sød chilisauce
▢
2
spsk.
limesaft
▢
2
spsk.
hoisinsauce
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Woksauce: Kom alle ingredienserne til din wok sauce i en skål og pisk det sammen.
Kom lidt olie på en pande og brun kyllingekødet ad nogle gange, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Kødet tages af.
Tør panden af, kom lidt mere olie på panden og lynsteg broccoli og rødløg i et par minutter under omrøring.
Tilsæt peberfrugt og steg i ½ minuts tid.
Tilsæt chili, forårsløg og hvidløg - steg i ½ minuts tid - under omrøring.
Kom kyllingekødet tilbage på panden sammen med saucen, vend det hele godt sammen og varm det igennem.
Smag din wokret med kylling til, drys med saltede cashewnødder og tag af varmen, mens grønsagerne stadig har bid.
Næringsindhold
Wokret med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]