Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kyllingesalat
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
3
personer
Ingredienser
▢
3
æg
hårdkogte
▢
4
blade
romaine salat
plukket i mindre stykker
▢
1
pakke
kylling
i super tynde skiver, rullet sammen
▢
3
gulerødder
revet
▢
2
dl
ærter
gerne friskbælgede, ellers fra frost
▢
40
g
emmentaler
skåret i små tern
▢
150
g
pasta
▢
Lidt
smør
▢
1
tsk.
græsk krydderi
eller andet krydderi
▢
salt
Rhode Island Dressing
▢
1½
dl
creme fraiche
9%
▢
1½
spsk.
mayonnaise
▢
1½
spsk.
sød chilisauce
▢
salt
▢
Lidt
Tabasco
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Vis fotos
Fotos fra
Rør ingredienserne til Rhode Island dressing sammen og smag den til, stil den i køleskab til den skal bruges.
Pil de hårdkogte æg og skær dem i både.
Gør grøntsager og ost klar og anret på et fad eller portionsanret på tallerkner.
Kog pasta al dente i rigeligt, godt saltet vand. Hæld vandet fra, hæld pastaen tilbage i gryden og kom en lille klar smør ned i.
Drys græsk krydderi ned i og bland det hele godt, til smørret er helt smeltet.
Kom pastaen på fad/tallerkner sammen med de øvrige ingredienser og server din kyllingesalat med dern hjemmelavede Rhode Island dressing til.
Næringsindhold
Kyllingesalat
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]