Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Pandestegte rødspætter
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Fisk
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
2
rødspætter
store og hele rødspætter, flåede og renset
▢
1
æg
▢
rasp
blandet med lidt salt og friskkværnet peber
▢
smør
og olivenolie til stegning
▢
1
citron
i skiver til servering
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Skyl og rengør de hele rødspætter, især blodet der hvor hovedet har siddet. Dup dem tørre i et rent viskestykke.
Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det let sammen.
Kom rasp på et stykke bagepapir og bland det med lidt salt og friskkværnet peber.
Smelt smørret på en pande og tilsæt lidt olie. Husk rigeligt med fedtstof når du steger hele rødspætter.
Vend først fisken i let sammenpisket æg og derefter i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast på rødspætterne.
Kom fisken på panden og skru lidt ned, og giv så de pandestegte rødspætter ca. 4-5 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Vend kun rødspætterne en enkelt gang, så paneringen forbliver hel.
Næringsindhold
Pandestegte rødspætter
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]