Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Bagt blomkålssalat
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Salat
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
blomkål
skåret i mindre buketter, stokken skåret fra
▢
4
spsk.
æblecidereddike
▢
Lidt
olivenolie
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
rødløg
finthakket
▢
1
potte
persille
hakket
▢
60
g
mandler
smuttede
Dressing til bagt blomkålssalat
▢
2
spsk.
honning
flydende
▢
2
spsk.
sennep
▢
4
spsk.
olivenolie
▢
1
spsk.
citronsaft
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom blomkålsbuketterne i et ovnfast fad og dryp med æblecidereddike og lidt olivenolie, krydr med flagesalt og friskkværnet peber.
Sæt i ovnen ved 160 grader og bag til blomkålen bliver gylden, ca. 30 minutter. Lad det afkøle.
Rist de smuttede mandler på en tør slip-let pande, til de bliver gyldne. Tag dem af varmen og lad dem køle af. Hak mandlerne.
Rør ingredienserne til dressingen til bagt blomkålssalat sammen.
Bland blomkål med rødløg, hakket persille og mandler, vend dressingen i og rør det hele godt rundt.
Næringsindhold
Bagt blomkålssalat
Mængde pr. portion
Kalorier
80
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]