Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Stuvet spidskål
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
spidskål
snittes og koges
▢
3
spsk.
hvedemel
▢
4-4½
dl
mælk
▢
salt og friskkværnet peber
▢
muskatnød
revet
▢
10
gram
smør
kan udelades
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Spidskål snittes og koges ca. 5 minutter i letsaltet vand. Sigt kålen.
Pisk mælk og hvedemel godt sammen i en gryde.
Bring det i kog og lad jævningen koge svagt i 2-3 minutter. Smag til med salt, godt med friskkværnet peber og revet muskatnød.
Læg kogt spidskål i gryden og tilsæt evt. smør for at afrunde smagen. Men smørret kan udelades, hvis du vil holde den stuvede kål mere fedtfattig.
Kog stuvet spidskål igennem i to minutter og smag til igen.
Næringsindhold
Stuvet spidskål
Mængde pr. portion
Kalorier
80
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]