Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hjemmelavede crabcakes
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Fisk
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
dåse
krabbekød
godt afdryppet
▢
4-5
Tuc kiks
fint knuste
▢
1
forårsløg
meget finthakket
▢
1
spsk.
mayonnaise
evt. fra Hellmanns
▢
1
tsk.
worcestershiresauce
▢
½
æg
let sammenpisket
▢
½
tsk.
sennepspulver
▢
1
tsk.
hvidløgspulver
IKKE hvidløgssalt
▢
2
dråber
Tabasco
▢
salt
▢
1
lime
saft af ½ lime
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Vis fotos
Fotos fra
Kom det godt afdryppede krabbekød i en skål, sammen med de øvrige ingredienser, rør det sammen til en "fars".
Varm lidt smør på en pande ved middelvarme og sæt krabbekagerne på med en ske.
Størrelsen er alt efter hvad de skal bruges til, er det hovedret laves de i frikadelle-størrelse, er det som appetizer laves de små.
Steg dine crabcakes til de er gyldne og netop genenmstegte, ca. 3 minutter på hver side.
Dryp krabbedellerne med limesaft, lige inden de er færdige.
Næringsindhold
Hjemmelavede crabcakes
Mængde pr. portion
Kalorier
170
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]