Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hjemmelavet aioli
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dip og dressing
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
5
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
2
bægre
pasteuriserede æggeblommer
▢
2
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
Lidt
salt
▢
Lidt
citronsaft
▢
olivenolie
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom æggeblommer, hvidløg, salt og lidt citronsaft i en skål.
Sæt el-mikseren på laveste hastighed og tilsæt olivenolie dråbevis til at starte med, mens der piskes hele tiden.
Derefter kan olien tilsættes i en tynd stråle under stadig piskning, indtil din hvidløgsmayonnaise har den ønskede konsistens.
Smag din hjemmelavede aioli til med salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Hjemmelavet aioli
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]