Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kyllingegryde
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
3
kyllingebrystfileter
skåret i strimler
▢
250
g
champignon
i skiver
▢
1
pakke
bacon
i tern
▢
1
broccoli
delt i små buketter
▢
1
stort
løg
grofthakket
▢
2
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
1
dåse
tomatpure
koncentreret, lille dåse
▢
Lidt
salvie
tørret
▢
Lidt
græsk krydderiblanding
▢
½
liter
madlavningsfløde
eller mælk og jævning
▢
olie
til stegning
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Varm olie op i en gryde og sauter løg til det bliver blødt og begynder at tage lidt farve i kanterne.
Kom bacon ved og lad det stege, til bacon begynder at tage farve, rør i det af og til.
Tilsæt kyllingekød, krydr med salt og friskkværnet peber og lad det stege med.
Efter ca. 5 minutter tid og lidt omrøring af og til, tilsættes champignon og krydderier.
Lad det stege, til væden fra champignon er kogt helt ind.
Når væden er kogt helt ind, kommes tomatpure ved, det blandes godt i og får lov til at stege med lidt.
Hæld så fløden ved, skru ned og lad nu din kyllingegryde simre i ca. 15 minutter.
Hæld broccolibuketter i og giv gryderetten endnu 5 minutter. Smag den færdige kyllingergyde til med salt, peber og evt. en smule citronsaft.
Næringsindhold
Kyllingegryde
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]