1bakkekartoflerkogte, pillede, afkølede og skåret i tykke skiver
3løgi halve ringe
¾litersødmælkeller anden mælk
2-3tsk.paprika
1dåsetomatpurekoncentreret
salt og friskkværnet peber
1pakkepølserevt. røde pølser, skåret i skrå skiver
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom lidt oliemargarine (eller bare smør) i en gryde og svits løgene til de bliver bløde.
Tilsæt pølser og lad dem stege lidt med. Kom paprika ved og rør det godt rundt. Til svensk pølseret kan du bruge røde pølser, wienerpølser eller hvad du synes.
Tilsæt så sødmælk, kartofler, koncentreret tomatpure, salt og friskkværnet peber.
Lad pølseretten simre i ca. 15 minutter, til kartoflerne bliver gennemvarme og saucen bliver lidt tykkere.
Smag det til og en svensk pølseret kan evt. jævnes med lidt majsstivelse.
Næringsindhold
Svensk pølseret
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.