Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Pastasalat med kylling
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
2
kyllingebrystfileter
skåret i mundrette stykker
▢
olie
til stegning
▢
Wasabi/sesame krydderi
fra Santa Maria, eller hvad du synes
▢
Lidt
paprika
▢
salt og friskkværnet peber
friskkværnet peber
▢
150
g
pasta
kogt al dente i rigeligt, godt saltet vand, skyllet med koldt vand
▢
1
bdt.
forårsløg
i skiver
▢
1½
dl
ærter
optøede
▢
1
bdt.
grønne asparges
let dampede
▢
½
broccoli
let dampet
▢
1
rød peberfrugt
i små tern
▢
100
g
emmentaler
i små tern
Dressing til pastasalat
▢
5
dl
fromage frais
▢
2 ¼
spsk.
rapsolie
▢
1-2
spsk.
limesaft
▢
salt og friskkværnet peber
▢
Lidt
rørsukker
efter smag
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Steg kyllingestykkerne i lidt olie på en pande, tilsæt krydderier og vend godt rundt.
Steg til det er mørt og gennemstegt, stil til side og afkøl lidt. Kyllingebryst steges ca. 5-7 minutter på hver side, afhængig af tykkelse og varme.
Kog pasta, skyl med koldt vand, afdryp og vend med ganske lidt olie.
Dressing til pastasalat med kylling: Rør fromage frais med rapsolie, salt, friskkværnet peber og limesaft, smag til med lidt rørsukker.
Kom alle de skårne grønsager i en skål, tilsæt de afkølede pasta og afkølet kylling.
Hæld dressingen ved og vend din pastasalat med kylling og grøntsager godt rundt.
Næringsindhold
Pastasalat med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]