1posegulerøddersmå, skyllet og skåret i grove stykker
1rødløgi smalle både
3fedhvidløgknust og finthakket
1broccoliskåret i små buketter, stilken skrællet og skåret i mindre stykker
3kyllingebrystfileterskåret i strimler
3tsk.karrymåske lidt mere
1½spsk.oystersauce
½spsk.honningflydende
1spsk.fishsauce
1limesaft fra 1 lime
salt og friskkværnet peber
½litermadlavningsflødeeller fløde
olietil stegning
2forårsløgsnittet
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rist cashewnødder på en tør pande i nogle minutter, til de bliver let gyldne. Stil dem til side, inden de hakkes groft.
Gør alle grøntsagerne klar som anvist.
Varm olie op i en sauterpande, gryde eller wok og tilsæt først gulerødder og broccolistilk, lad dem stege i et par minutter - rør i dem af og til.
Tilsæt så rødløg og broccoli, svits i yderligere et par minutter, krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt til sidst hvidløg og lad det stege med i et minuts tid under omrøring. Grøntsagerne skal nu være stegte, men stadig godt sprøde. Hæld det hele op i en dyb tallerken.
Stil gryden tilbage på varmen og tilsæt lidt mere olie.
Tilsæt kylling og lad det brune, krydr med salt og friskkværnet peber.
Når det er gyldent tilsættes karry og det vendes godt rundt. Mængden af karry afhænger af hvor stærk du ønsker din kylling i karry.
Hæld fløde, honning og oystersauce ved, lad det simre i et par minutter.
Hæld grøntsagerne i og lad dem varme igennem.
Smag til med fishsauce og limesaft. Tag din kylling i karry af varmen, grøntsagerne skal stadig være sprøde.
Næringsindhold
Kylling i karry
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.