Lav lækre vietnamesiske forårsruller med fyld. Her er en nem opskrift, hvor forårsrullerne er fyldt med oksekød, risnudler og mango.
Vietnamesiske forårsruller er både sunde og nemme at lave, og her er en opskrift på forårsruller med oksekød og risnudler.
Her steges bøffer af oksekød først, hvorefter det skæres i tynde strimler.
Fyldet kan dog sagtens variereres, og der kan også anvendes eks. kylling og andre grøntsager.
Mængderne styrer du selv, så det er ret nemt at kaste sig over disse skønne og lækre forårsruller.
Opskrift på vietnamesiske forårsruller

Ingredienser
- rispapir
- oksekød stegte bøffer
- risnudler
- agurk
- mango
- sød chilisauce
Fremgangsmåde
- Tag et ark rispapir og læg den i et dybt fad med kogende/varmt vand indtil den bliver blød og "medgørlig" (pas på, den er lidt skrøbelig).
- Læg lidt nudler på, et par strimler steak, agurk og mango.
- Fold kanten ind forneden og foroven, rul derefter fra den ene side mod den anden.
- Dyp de vietnamesiske forårsruller i chilisauce eller en blanding af soya, fiskesauce, frisk revet ingefær, frisk revet hvidløg, lidt limesaft og frisk, rød chilipeber.
Næringsindhold
Noter
Der kan også bruges marineret, stegt kylling, store tigerrejer osv. til de vietnamesiske forårsruller.
Der kan bruges flere forskellige grøntsager, men pas på ikke at komme for meget i dem, så er de ikke til at spise.
Ønskes en mere traditionel forårsrulle, kan de forsegles med lidt æggeblomme så de ikke ruller op. Derefter steges i olie, så de bliver brune og sprøde.
Kom med din kommentar