• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld
billede med vietnamesiske forårsruller
Hjemmelavede vietnamesiske forårsruller, der blandt andet er fyldt med oksekød og risnudler. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld

Opdateret: 11. apr 2023 · Udgivet: 11. apr 2023 af Newyorker By Heart ·

billede med vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • rispapir
  • oksekød stegte bøffer
  • risnudler
  • agurk
  • mango
  • sød chilisauce
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tag et ark rispapir og læg den i et dybt fad med kogende/varmt vand indtil den bliver blød og "medgørlig" (pas på, den er lidt skrøbelig).
  • Læg lidt nudler på, et par strimler steak, agurk og mango.
  • Fold kanten ind forneden og foroven, rul derefter fra den ene side mod den anden.
  • Dyp de vietnamesiske forårsruller i chilisauce eller en blanding af soya, fiskesauce, frisk revet ingefær, frisk revet hvidløg, lidt limesaft og frisk, rød chilipeber.

Næringsindhold

Vietnamesiske forårsruller
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Lav lækre vietnamesiske forårsruller med fyld. Her er en nem opskrift, hvor forårsrullerne er fyldt med oksekød, risnudler og mango.

Vietnamesiske forårsruller er både sunde og nemme at lave, og her er en opskrift på forårsruller med oksekød og risnudler.

Her steges bøffer af oksekød først, hvorefter det skæres i tynde strimler.

Fyldet kan dog sagtens variereres, og der kan også anvendes eks. kylling og andre grøntsager.

Mængderne styrer du selv, så det er ret nemt at kaste sig over disse skønne og lækre forårsruller.

Opskrift på vietnamesiske forårsruller

billede med vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • rispapir
  • oksekød stegte bøffer
  • risnudler
  • agurk
  • mango
  • sød chilisauce
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tag et ark rispapir og læg den i et dybt fad med kogende/varmt vand indtil den bliver blød og "medgørlig" (pas på, den er lidt skrøbelig).
  • Læg lidt nudler på, et par strimler steak, agurk og mango.
  • Fold kanten ind forneden og foroven, rul derefter fra den ene side mod den anden.
  • Dyp de vietnamesiske forårsruller i chilisauce eller en blanding af soya, fiskesauce, frisk revet ingefær, frisk revet hvidløg, lidt limesaft og frisk, rød chilipeber.

Næringsindhold

Vietnamesiske forårsruller
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Der kan også bruges marineret, stegt kylling, store tigerrejer osv. til de vietnamesiske forårsruller.

Der kan bruges flere forskellige grøntsager, men pas på ikke at komme for meget i dem, så er de ikke til at spise.

Ønskes en mere traditionel forårsrulle, kan de forsegles med lidt æggeblomme så de ikke ruller op. Derefter steges i olie, så de bliver brune og sprøde.

Se disse opskrifter:

  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
  • Pizzabøffer med friske tomater og urter
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Kyllingelår i ovn med sød chili og nudelsalat

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

forårssalat a la newyorker by heart

Forårssalat med rygeost dressing

spaghetti carbonara opskrift

Lækker spaghetti carbonara med hvidløg

billede til pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

Pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

billede med andesteg - langtidsstegt and

Andesteg - opskrift på langtidsstegt and

billede til kringle med marcipan og chokolade

Kringle med marcipan og chokolade

billede til brownie med valnødder

Lækker brownie med valnødder

krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

Krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

billede med aperol spritz

Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer

billede med æbleskiver

Luftige æbleskiver med kærnemælk

billede til agurkesalat opskrift

Hjemmelavet agurkesalat - opskrift på syltede agurker

billede til bagte løg i ovn

Karamelliserede bagte løg i ovn - nem opskrift

billede med creme brulee

Hjemmelavet creme brulee med sprødt sukkerlåg

billede til grønkålssalat med æble

Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble

billede med hjemmebagte burgerboller

Hjemmebagte burgerboller

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required