• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Drinks og drikke » Gin Hass - opskrift på lækker mango cocktail
billede med gin hass
Gin Hass er en lækker drink eller cocktail med gin og mango sirup, og dermed en skøn mango cocktail. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Gin Hass - opskrift på lækker mango cocktail

Opdateret: 20. jan 2023 · Udgivet: 29. dec 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her er den rigtige opskrift på Gin Hass, der er en lækker cocktail og drink med gin, mango sirup og lemon sodavand. Den perfekte sommedrink.

Sådan laver du en Gin Hass, der er en skøn og sommerlig cocktail med bla. gin og mango sirup.

Drinken er opfundet af den fynske bartender Kim Hass, som dermed også har givet navn til den fantastiske mango cocktail.

Mængden af gin kan varieres, og den kan også nydes som en alkoholfri udgave, hvor du blot udelader gin.

Opskrift på Gin Hass

billede med gin hass

Gin Hass

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Drinks og drikke
Køkken: Dansk
Tid: 2 minutter min
Servings: 1 person

Ingredienser

  • 4 cl gin
  • 2 cl mango sirup
  • 0,5 lime limesaft
  • 10 cl lemon sodavand
  • isterninger
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Find et highball glas eller andet højt glas frem, og hæld 4 cl. gin i.
  • Kom derefter mango sirup og saften af en halv lime i glasset.
  • Tilsæt isterninger.
  • Fyld op med lemon sodavand, og du skal bruge ca. 10 cl.

Næringsindhold

Gin Hass
Mængde pr. portion
Kalorier
197
% Daglig værdi*
Fedt
 
0.1
g
0
%
Mættet fedt
 
0.01
g
0
%
Flerumættet fedt
 
0.02
g
Enkelumættet fedt
 
0.01
g
Natrium
 
20
mg
1
%
Kalium
 
42
mg
1
%
Kulhydrater
 
27
g
9
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
20
g
22
%
Protein
 
0.3
g
1
%
Vitamin A
 
17
IU
0
%
Vitamin C
 
10
mg
12
%
Calcium
 
16
mg
2
%
Jern
 
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige Gin Hass serveres straks, og den kan evt. pyntes med en skive lime.

Se flere drinksopskrifter:

Sådan laver du Dark and Stormy drink

Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer

Espresso Martini drink med kaffe, Kahlua og vodka

Se disse opskrifter:

  • Majspandekager med kylling- og spinatfyld
  • Squashpandekager - sunde pandekager med squash
  • Indisk naan - opskrift på lækkert naanbrød
  • Grønne bønner med bacon som tilbehør
  • Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta
  • Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Spicy kyllingesuppe med mangotopping

Spicy kyllingesuppe med mango topping

billede til cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce med rødvin

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost

billede til vaniljekranse opskrift

Sprøde vaniljekranse opskrift med sprøjtepose

billede med blomkålsdip

Lækker blomkålsdip - dip med blomkål

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

gulerodssalat med bolsjebeder

Gulerodssalat med bolsjebeder

skinkestang

Skinkestang - butterdej med skinke

billede til opskrifter med blomkål

Opskrifter med blomkål - lækre blomkålsretter

billede med verdens bedste dressing

Verdens bedste dressing med balsamico

billede med Sauce Populaire

Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs

kålbudding med hvidkål og hakket kød

Kålbudding med hvidkål og hakket kød

billede med makronmuffins med chokolade

Makronmuffins med chokolade

billede til langtidsstegt tykkam med stout

Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn

billede med focaccia

Italiensk focaccia brød - den nemme opskrift

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required