¾tsk.chipotlepulvereller brug evt. lidt cayennepeber
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Hæld olien fra din tun i dåserne og mos den let med en gaffel, så den bliver findelt. Til denne portion tunmousse anvendes ca. 240 g drænet tunfisk.
Rør tun med løg, mayonnaise, dild, salt, friskkværnet peber, chipotlepulver og creme fraiche.
Rør citronsaften i og smag på tun-massen, den skal gerne være lidt syrlig.
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 minutter. Når de 5 minutter er gået, knuges der så meget væske af som mulig og så lægges det i en lille gryde sammen med 3 spsk. vand og smeltes over lav varme.
Pisk fløden til skum. Rør den smeltede husblas i tun-blandingen og derefter vendes den stiftpiskede fløde i.
Når det hele er vendt sammen, kommes massen i en skål eller en anden beholder. Dæk den hjemmelavede tunmousse til med låg eller film, og stil den i køleskabet i mindst 8 timer, gerne natten over.
Næringsindhold
Tunmousse
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.