Skær afpudset svinemørbrad i ca. 3 cm. tykke skiver og bank dem flade med håndroden eller en kødhammer. Vend mel med salt, friskkværnet peber og røget paprika.
Kom lidt olivenolie på en pande. Vend mørbradsstykkerne i mel-blandingen og brun dem på begge sider i den varme olie. Læg kødet i et ovnfast fad.
Kom bacon på panden og steg til det bliver sprødt og gyldent. Lad det dryppe af på køkkenrulle, inden det kommes op i fadet til kødet.
Kom lidt olie på en pande og sauter løg til de bliver bløde og gennemsigtige. Tilsæt champignon og steg til væden fra champignon fordamper, krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld blandingen over i fadet.
Kom peberfrugter på panden og steg i 2-3 minutter under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld peberfrugterne op i fadet.
Hæld madlavningsfløde på panden sammen med koncentreret tomatpure. Rør pure'en ud og lad det koge op, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Hæld fløden over i fadet og fordel det lidt, så det dækker indholdet i fadet.
Sæt din svinemørbrad i fad i ovnen ved 175 grader (varmluft) i ca. ½ times tid.
Næringsindhold
Svinemørbrad i fad
Mængde pr. portion
Kalorier
791
% Daglig værdi*
Fedt
69
g
106
%
Mættet fedt
28
g
175
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
9
g
Enkelumættet fedt
29
g
Kolesterol
174
mg
58
%
Natrium
862
mg
37
%
Kalium
1073
mg
31
%
Kulhydrater
13
g
4
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
6
g
7
%
Protein
31
g
62
%
Vitamin A
2240
IU
45
%
Vitamin C
99
mg
120
%
Calcium
57
mg
6
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.