Bland rørsukker, flagesalt og rosmarin godt sammen.
Gnid lårene godt ind i blandingen, over det hele.
Dæk dem til og stil dem i køleskabet natten over.
Næste dag
Andelår tages ud af køleskabet og stilles i en 200 grader varm ovn - med skindsiden opad - i 45-50 minutter. Alt efter størrelse, til de er gennemstegte.
Hvis lårene bliver for mørke, pga. sukkeret, så dæk dem med stanniol.
Næringsindhold
Ovnbagte andelår
Mængde pr. portion
Kalorier
389
% Daglig værdi*
Fedt
20
g
31
%
Mættet fedt
5
g
31
%
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
10
g
Kolesterol
197
mg
66
%
Natrium
1934
mg
84
%
Kalium
10
mg
0
%
Kulhydrater
4
g
1
%
Kostfibre
0.4
g
2
%
Sukker
3
g
3
%
Protein
46
g
92
%
Vitamin A
31
IU
1
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
31
mg
3
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.