Bland rødkål, æble, pære, appelsinfileter, appelsinsaft og soltørrede tranebær sammen. Appelsinenmens holdes ind over salaten mens den skæres, så saften falder ned i skålen.
Pisk dressing sammen og hæld den over, vend det hele godt og grundigt rundt. Smag til din rødkålssalat til.
Drys med nødder eller mandler og lad din salat med rødkål stå og trække til den skal spises.
Næringsindhold
Rødkålssalat med æble og appelsin
Mængde pr. portion
Kalorier
185
% Daglig værdi*
Fedt
10
g
15
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
6
g
Natrium
598
mg
26
%
Kalium
328
mg
9
%
Kulhydrater
25
g
8
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
16
g
18
%
Protein
2
g
4
%
Vitamin A
703
IU
14
%
Vitamin C
53
mg
64
%
Calcium
49
mg
5
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.