Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Klatkager af risengrød
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Udskriv
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dessert
Køkken:
Dansk
Antal:
10
stk.
Ingredienser
▢
4
dl
risengrød
kold
▢
2
æg
▢
1
vaniljestang
korn af 1 stang god vanilje
▢
¾
hvedemel
ca. mængde
▢
Lidt
mælk
▢
1
citron
fintrevet skal af 1 økologisk citron
▢
1
spsk.
rørsukker
▢
smør
til stegning
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rør den kolde risengrød godt igennem, tilsæt æg, vaniljekorn, sukker og citronskal - rør godt.
Tilsæt mælk og mel, så blandingen får en passende konsistens (som skal være ret tyk i det).
Smelt lidt smør på en pande og kom dejen på i små klatter, lad dine klatkager stege ved middelvarme til de bliver gyldne på undersiden.
Vend dem rundt og steg på den anden side. Forsæt med resten af dejen.
Næringsindhold
Klatkager af risengrød
Mængde pr. portion
Kalorier
178
% Daglig værdi*
Fedt
3
g
5
%
Mættet fedt
2
g
13
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
0.3
g
Enkelumættet fedt
1
g
Kolesterol
39
mg
13
%
Natrium
33
mg
1
%
Kalium
51
mg
1
%
Kulhydrater
32
g
11
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
130
IU
3
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
15
mg
2
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]