Tag to store stykker stanniol og læg dem dobbelt (hver for sig).
Smør dem med lidt olivenolie, krydr med ganske lidt salt og friskkværnet peber.
2 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber
Læg laksefileterne ovenpå (på hvert sit stykke stanniol), dryp med lidt citronsaft og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
2 stk. laks, 1 citron, salt og friskkværnet peber
Fordel nu friske spinatblade, halverede tomater, finthakket hvidløgs og hakkede oliven ovenpå. Krydr igen med lidt salt og friskkværnet peber og dryp med lidt olivenolie.
2 håndfulde babyspinat, 1 fed hvidløg, 150 g cherrytomater, 50 g oliven
Pak nu stanniol god sammen om fisk og grønsager, så det er helt tæt. Prik et par huller foroven med en kødnål eller tandstikker, så dampen kan slippe ud.
Læg dine laksepakker i en lille ovnfast fad og sæt i en 220 °C varm ovn i ca. 17-20 minutter. Klik her og benyt det smarte minutur med indstillet tid.
Næringsindhold
Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater
Mængde pr. portion
Kalorier
370
% Daglig værdi*
Fedt
26
g
40
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
8
g
Enkelumættet fedt
14
g
Kolesterol
69
mg
23
%
Natrium
1640
mg
71
%
Kalium
960
mg
27
%
Kulhydrater
9
g
3
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
3
g
3
%
Protein
27
g
54
%
Vitamin A
3353
IU
67
%
Vitamin C
36
mg
44
%
Calcium
79
mg
8
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.