5mediumgulerødderfintsnittet (jeg skar dem i julienne)
150gedamame bønnerbælget
1dlpeanutssaltede, hakket
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom ingredienserne til dressingen på en pande og pisk det sammen, til det bliver en ensartet dressing.
Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 2-3 minutter, til det bliver tykkere. Tag af varmen.
Kom kyllingebrystfileter i et ovnfast fad og hæld halvdelen af dressingen over. Vend kyllingen godt rundt i dressingen, så den er dækket over det hele og lad det stå i ½ times tid.
Krydr med salt og friskkværnet peber og sæt i en 175 °C varm ovn (varmluft) i 25 minutter, til kyllingen er gennemstegt. Klik her og benyt det smarte minutur med indstillet tilberedningstid.
Tag dem ud og lad dem stå i 5 minutter, inden det skæres i mindre stykker eller rives fra hinanden med to gafler.
Imens gøres alle grøntsager klar, kommes på et fad og blandes godt sammen.
Tilsæt den stegte kylling til en lækker thailandsk kyllingesalat, og drys den med peanuts.
Næringsindhold
Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad
Mængde pr. portion
Kalorier
654
% Daglig værdi*
Fedt
33
g
51
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
9
g
Enkelumættet fedt
14
g
Kolesterol
63
mg
21
%
Natrium
1610
mg
70
%
Kalium
1158
mg
33
%
Kulhydrater
63
g
21
%
Kostfibre
11
g
46
%
Sukker
38
g
42
%
Protein
32
g
64
%
Vitamin A
17166
IU
343
%
Vitamin C
17
mg
21
%
Calcium
135
mg
14
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.