4skiverbaconstegt sprødt og dryppet af på køkkenrulle
3spsk.mayonnaisejeg bruger Hellmann's
1tsk.chipotleeller chilipuulver
1limesaft af ½ lime
2spiseskefuldeguacamoleeller lidt mere
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Krydr kyllingebrystfileter med salt, friskkværnet peber og BBQ Mesquite krydderi (du kan selvfølgelig også vælge en anden krydderi eller bare bruge salt og friskkværnet peber).
Steg dem i lidt olie til de er netop gennemstegte og skær dem så i skiver. Stegetiden er typisk ca. 10 minutter i alt.
Rør mayonnaise med chipotle puré og limesaft.
Rist toastbrød og smør dem med chipotle-mayonnaisen.
Læg to af dem på hver sin tallerken og læg salatblade ovenpå, derefter tomater som krydres med lidt salt, løgringe, bacon, kylling og guacamole.
Slut din kyllingesandwich af med endnu et stykke toast, smurt med lidt af chipotle-mayonnaisen.
Næringsindhold
Kyllingesandwich med bacon og guacamole
Mængde pr. portion
Kalorier
806
% Daglig værdi*
Fedt
57
g
88
%
Mættet fedt
14
g
88
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
18
g
Enkelumættet fedt
21
g
Kolesterol
132
mg
44
%
Natrium
1998
mg
87
%
Kalium
1001
mg
29
%
Kulhydrater
40
g
13
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
9
g
10
%
Protein
36
g
72
%
Vitamin A
1988
IU
40
%
Vitamin C
45
mg
55
%
Calcium
111
mg
11
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.