salt og friskkværnet peberfriskkværnet peber, paprika
1tsk.paprika
2spsk.olivenolie
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Afpuds svinemørbrad for sølvsene og fedt.
Krydr den med salt, friskkværnet peber og paprika, derefter brunes den godt på alle sider i olivenolie.
Tag den op og læg den i et dybt fad.
Svits champignon, porrer og peber sammen et par minutter og hæld derefter kokosmælk og tomatpure ved. Smag til med salt og peber. Lad det simre et par minutter.
Hæld det over mørbraden og sæt det i ovnen ved 200 grader i 30-45 minutter.
Tag mørbraden op af saucen og skær den i skiver, put derefter skiverne tilbage i fadet, og nu har du en eksotisk mørbrad klar til servering.
Næringsindhold
Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris
Mængde pr. portion
Kalorier
305
% Daglig værdi*
Fedt
12
g
18
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
82
mg
27
%
Natrium
804
mg
35
%
Kalium
1065
mg
30
%
Kulhydrater
20
g
7
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
10
g
11
%
Protein
30
g
60
%
Vitamin A
2350
IU
47
%
Vitamin C
53
mg
64
%
Calcium
98
mg
10
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.