Hæld lidt oliemargarine i en gryde, lad det varme op og bruse af. Kom løgene i og lad dem svitse lidt, de må gerne tage lidt farve og de skal blive bløde.
Kom karry ved - mere eller mindre efter behag - og lad det svitse lidt med.
Tilsæt det hakkede oksekød og lad det svitse med, krydr med salt og groftkværnet peber. Kom hvidløg i og rør godt rundt. Hvis ingredienserne begynder at sætte sig for meget på bunden af gryden, så tilsæt ganske lidt vand (et par spsk. fulde), for at løsne det lidt.
Tilsæt hvidkålen ad et par gange, så det kan falde lidt sammen og lad det svitse lidt, inden gulerødderne tilsættes. Lad det hele stege i et par minutter inden de hakkede tomater, vand, bouillontern, salt og friskkværnet peber tilsættes.
Skru ned for varmen, læg låg på og lad din gryderet med ild i røret simre i ca. 30 - 45 minutter, til kålen er blevet blød. Klik her for at sætte det smarte minutur med tilberedningstiden til denne ret.
Smag det til og server med ris og evt. noget brød.
Næringsindhold
Ild i røret
Mængde pr. portion
Kalorier
501
% Daglig værdi*
Fedt
33
g
51
%
Mættet fedt
10
g
63
%
Transfedt
2
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
16
g
Kolesterol
89
mg
30
%
Natrium
1020
mg
44
%
Kalium
1209
mg
35
%
Kulhydrater
28
g
9
%
Kostfibre
8
g
33
%
Sukker
14
g
16
%
Protein
26
g
52
%
Vitamin A
8011
IU
160
%
Vitamin C
70
mg
85
%
Calcium
178
mg
18
%
Jern
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.