Lav kryddersmør ved at røre blødt smør med hvidløg, chilipulver og røget paprika.
Stil det i køleskab, men tag det ud lidt før det skal bruges, så det ikke er alt for hårdt.
Pensl majskolber med lidt olie og drys med lidt groft salt.
Læg dem på grillen og steg til de får lidt farve og er møre, men giv dem endelig ikke for meget, så bliver de altså ret kedelige. Grillede majskolber skal have ca. 7-10 minutter.
Næringsindhold
Grillede majskolber med kryddersmør
Mængde pr. portion
Kalorier
441
% Daglig værdi*
Fedt
42
g
65
%
Mættet fedt
26
g
163
%
Transfedt
2
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
11
g
Kolesterol
108
mg
36
%
Natrium
344
mg
15
%
Kalium
282
mg
8
%
Kulhydrater
18
g
6
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
6
g
7
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
1812
IU
36
%
Vitamin C
7
mg
8
%
Calcium
19
mg
2
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.