Pisk ingredienserne til marinade sammen og hæld den i en frysepose sammen med kødstrimlerne.
Luk posen tæt til og masser marinaden godt ind i kødet og læg lad det trække i køleskabet i mindst to timer inden brug, gerne mere. Så får sojamarineret svinekød endnu mere smag.
Gør alle grønsagerne klar til lynstegningen og hak de saltede peanuts.
Kom nudlerne i en skål, drys med lidt groft salt og hæld kogende vand over. Læg låg på og lad dem stå i ca. 5 minutter, de må gerne have lidt bid. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af.
Kom ca. et par tsk. olie på en stor pande eller i en wok, varm op til det er godt varmt og kom kødet på med det marinade der hænger ved det. GEM marinaden, den skal bruges senere!
Når kødet begynder at tage farve, vendes der rundt i det og lad det stege i et par minutter. Tag det af varmen.
Kom endnu ca. 1 tsk. olie på den godt varme pande/wok og kom rødløg og gulerødder på, lad det lynstege, mens der røres godt rundt i det.
Tilsæt hvidløg og steg, det det begynder at dufte, pas på at det ikke bliver for brunt.
Hæld kødet tilbage på panden og tilsæt sukkerærter og peberfrugt, lad det stege 1 minuts tid under omrøring.
Hæld marinaden på sammen med bønnespirer, steg i 1 minuts tid.
Hæld de afdryppede nudler på, vend det hele godt rundt, krydr med salt og friskkværnet peber.
Drys til sidst de hakkede peanuts på din ret med sojamarineret svinekød og grøntssager.
Næringsindhold
Sojamarineret svinekød med grøntsager
Mængde pr. portion
Kalorier
558
% Daglig værdi*
Fedt
12
g
18
%
Mættet fedt
2
g
13
%
Transfedt
0.04
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
66
mg
22
%
Natrium
1684
mg
73
%
Kalium
1003
mg
29
%
Kulhydrater
76
g
25
%
Kostfibre
7
g
29
%
Sukker
20
g
22
%
Protein
38
g
76
%
Vitamin A
6809
IU
136
%
Vitamin C
88
mg
107
%
Calcium
83
mg
8
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.