Pisk de pasteuriserede æggehvider stive. Tjek om de pisket nok ved at vende skålen på hovedet, og hvis æggehviderne bliver i skålen, ja så er æggehviderne perfekte.
I en gryde koges sukker og vand op under omrøring, og det skal nå en temperatur på ca. 120 grader. Tag derefter gryden til side.
Med forsigtighed piskes den varme sukkersirup nu ind i marengsen, men lidt ad gangen. Italiensk marengs er ikke svær at lave, men lige her skal du have lidt tålmodighed, da du ellers risikerer æggehviderne begynder at skille igen. Så lidt ad gangen.
Næringsindhold
Italiensk marengs
Mængde pr. portion
Kalorier
304
% Daglig værdi*
Fedt
0.3
g
0
%
Natrium
52
mg
2
%
Kalium
50
mg
1
%
Kulhydrater
75
g
25
%
Sukker
75
g
83
%
Protein
3
g
6
%
Calcium
4
mg
0
%
Jern
0.1
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.