Kom hvedemel, sukker, salt og vaniljesukker i en skål og pisk det igennem.
Tilsæt mælk og pisk godt, til alle melklumper er væk.
Tilsæt æg, pisk godt efter hver gang du har tilsat to æg. Pisk også øl i sammen med kardemomme og citronskal. Til pandekager med øl kan du bruge en almindelig pilsnerøl.
Nu kan du dække dejen til og stille den på køl i ½ time eller bage pandekager med det samme.
Kom lidt smør på panden til hver pandekage. Brug ca. ¾ dl dej, hæld det på panden og drej straks panden rundt, så dejen bliver fordelt til en tynd pandekage.
Bag de lækre ølpandekager ca. 1 minut på hver side, til de er gyldne. Tag pandekage af og forsæt med resten af dejen.
Næringsindhold
Pandekager med øl
Mængde pr. portion
Kalorier
225
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.