2appelsinerfintrevet skal af 2 økologisk appelsiner
75gnougatblød
Desuden
30gchokoladehvid
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Pisk gæren ud i den kolde mælk.
Rør olie, sukker, salt og kardemomme i, hæld det hele op i røremaskinens skål.
Tilsæt sigtemel og lidt af hvedemelet, sæt maskinen i gang og tilsæt resten af melet lidt efter lidt, afhængig af hvor meget dejen kan tage. Se note længere nede.
Lad maskinen ælte dejen rigtig godt igennem i ca. 10 minutter eller ælt den i hånden, til dejen er smidig og glat.
Smør en skål med smagsneutral olie og kom dejen over i, dæk skålen til og lad det hæve til dobbelt størrelse, ca. 1 time.
Imens kommes alle ingredienserne til remoncen i en skål og piskes/røres sammen, til det bliver en ensartet masse.
Når dejen er klar, tages den ud på et meldrysset bord og rulles ud til en aflang firkant.
Smør remoncen på og rul dejen stramt sammen fra den lange ende, som en roulade.
Skær dejen ud i tykke skiver, ca. 3½-4 cm pr stk. og sæt i en lille bradepande (ca. 25 x 20 cm).
Bag dine orangesnegle i en 225 grader varm ovn (ikke varmluft) i ca. 12-15 minutter, til de bliver gyldne og gennembagte.
Lad orangesneglene køle lidt af.
Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad og kom den på de afkølede orangesnegle.
Næringsindhold
Orangesnegle
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.