Bland alle ingredienserne til krydderiblandingen - din rub - sammen i en lille skål, sørg for at sukkeret er godt blandet i og at der ingen klumper er af brun farin.
Kom det hele i en frostpose og kom så den afpudsede mørbrad i.
Sørg for at krydderiblandingen bliver godt fordelt over hele mørbraden og gnid det godt ind i kødet.
Læg din mørbrad med rub i køleskabet, og lad den marinere natten over. Mindre kan gøre det, men jo længere tid, jo nere smag i den grillede mørbrad.
Grillet svinemørbrad: Tag kødet ud af posen og læg på en varm grill, lad den grille over direkte varme i ca. 15-20 minutter. Vend mørbraden tit, så den ikke brænder på (husk, at sukker brænder hurtigt!).
Næringsindhold
Grillet svinemørbrad
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.