Varm mælk op i en gryde og smelt smørret i det, tilsæt flormelis, rør det hele sammen og lad det køle helt af og rør gæren ud i mælkeblandingen.
Bland derefter de våde ingredienser med de tørre.
Tag dejen ud på bordet og ælt det til en glat og blød dej, tilsæt endelig ikke for meget hvedemel, kun så den lige slipper bordpladen.
Læg din dej til kanelsnegle i en skål, dæk til, stil det lunt og lad det hæve i 1 time.
Pisk blødt smør, kanel og sukker sammen til en lækker remonce. Du kan også piske et par spiseskefulde majsstivelse i remoncen, så den ikke så nemt flyder ud.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og rul det ud til 1 cm.'s tykkelse i en aflang firkant.
Smør remonce ud på dejen og rul den til en "roulade" på den lange led.
Skær pølsen i tykke skiver og fold snippen ind under hver kanelsnegl. Læg dine kanelsnegle på bageplader med bagepapir, dæk dem til og lad dem hæve i endnu 45 minutter.
Forvarm ovnen til 200 grader og bag i 10-15 minutter, til de er gyldne og færdigbagte.
Flyt straks kanelsneglene til en bagerist når de tages ud af ovnen, så de kan køle af.
Næringsindhold
Kanelsnegle
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.