Mos de optøede hindbær groft med en gaffel, bland dem med lidt flormelis og vaniljesukker, alt efter smag. Du kan selvfølgelig også bruge friske bær til lagkage med hindbær.
Læg makroner ud på en tallerken og dryp med lidt portvin (portvinen kan udelades).
Pisk fløden godt stift, da der jo er en del væde i hindbærrene.
Vend hindbærrene i flødeskummet og knus makroner og vend også dem i.
Læg en lagkagebund på en stor tallerken eller fad ,og dryp med portvin (igen, kan udelades).
Læg et lag hindbær-makron skum, så igen en bund, dryp med lidt portvin osv.
Slut af med hindbær-makronskum og glat det ud på siderne, så bundene er dækkede.
Drys til sidst med hakket Daim. Din lagkage med hindbær må gerne stå og trække ½-1 time inden den skal spises.
Næringsindhold
Lagkage med hindbær
Mængde pr. portion
Kalorier
350
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.