Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Stegt spidskål
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
0,5
spidskål
halveret og med stokken intakt, det holder på kålen
▢
flagesalt
▢
1
spsk.
smør
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Gør spidskålen klar. Del kålen på langs, og derefter i kvarte. Men behold stokken, så den pandestegte spidskål ikke falder fra hinanden.
Varm smør op på en pande og læg spidskål på med en af snitfladerne nedad.
Stegt spidskål skal have ca. 4-5 minutter, vend og steg ligeledes på den anden side. Spidskål steges ved en ikke for høj varme.
Drys med lidt salt og så er den klar til servering. Kålen skal være tilberedt, men stadig sprød.
Næringsindhold
Stegt spidskål
Mængde pr. portion
Kalorier
105
% Daglig værdi*
Fedt
6
g
9
%
Mættet fedt
4
g
25
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
0.4
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
15
mg
5
%
Natrium
1249
mg
54
%
Kalium
560
mg
16
%
Kulhydrater
12
g
4
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
0.01
g
0
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
461
IU
9
%
Vitamin C
95
mg
115
%
Calcium
109
mg
11
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]