Krydr koteletterne på begge sider med salt og friskkværnet peber, brun koteletterne på den godt varme pande. Koteletterne skal bare lige få lidt farve, inden de tages og og lægges i et ovnfast fad.
Tilsæt evt. lidt mere fedtstof inden løgene tilsættes, steg dem til de begynder at tage farve.
Tilsæt champignon og lad også dem få farve.
Hæld blandingen over koteletterne.
Hæld de afdryppede tomater på panden sammen med fløden, krydr med lidt salt og friskkværnet peber og lad det koge lidt sammen, inden det hældes over i fadet.
Mormors koteletter i fad med champignon sættes i en 175 grader varm ovn (varmluft) i 20 minutter, så koteletterne bliver gennemstegte.
Næringsindhold
Mormors koteletter i fad med champignon
Mængde pr. portion
Kalorier
746
% Daglig værdi*
Fedt
58
g
89
%
Mættet fedt
33
g
206
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
17
g
Kolesterol
265
mg
88
%
Natrium
855
mg
37
%
Kalium
1241
mg
35
%
Kulhydrater
10
g
3
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
8
g
9
%
Protein
47
g
94
%
Vitamin A
1965
IU
39
%
Vitamin C
12
mg
15
%
Calcium
130
mg
13
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.