Klip posen med kokosmassen op, og skrab al massen ud og ned i en skål, tilsæt sukker og limeskal.
Pisk massen godt sammen med en el-mikser, til det er godt blandet sammen.
Tilsæt smør lidt efter lidt og pisk, til det er godt rørt ud.
Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt efter hvert æg.
Bland hvedemel og kakaopulver sammen, rør det i med en ske.
Fordel dejen i muffinsforme og drys med de hakkede mandler.
Sæt dine kokosmuffins i en 180 grader varm ovn (ikke varmluft) i 15-20 minutter, til de er gennembagte, tjek dem med en tandstikker inden de tages ud. Når tandstikkeren er ren efter at have været stukket ned i en muffin, er de gennembagte.
Næringsindhold
Kokosmuffins med kakao
Mængde pr. portion
Kalorier
307
% Daglig værdi*
Fedt
19
g
29
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.4
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
9
g
Kolesterol
64
mg
21
%
Natrium
96
mg
4
%
Kalium
116
mg
3
%
Kulhydrater
30
g
10
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
23
g
26
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
334
IU
7
%
Calcium
30
mg
3
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.